Dupa asa o plimbare, ne-am oprit la o terasa sa ne potolim foamea (apropos, cu destul de putini bani; bine, dupa preturile din Italia, orice ti se pare ieftin):
Supa de rosii
Supa de ceapa
Risotto cu ciuperci salbatice
O pleskavica ca la mama ei
Dupa masa ne-am intors la pensiune pe jos, pe langa lac si ne-am testat nivelul de adrelanina pe un soi de tobogan mecanizat (ma jur ca nu imi dau seama cum s-ar putea numi). Ideea de baza e ca prinzi ceva viteza in "cartul" care aluneca pe sina pe care puteti s-o vedeti mai jos:
Si ne-am mai plimbat un pic:
Mai pe seara am testat din nou bucataria slovena cu:
Calamari pane:
Picioare de broasca (gigant, as adauga)
Si coaste de berbecut
Verdictul: cu tenta mediteraneana si foarte multe influente italiene si sarbesti, bucataria slovena e total pe gustul nostru!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu