Ingrediente:
- pulpa de porc
- ciuperci
- cabanos
- patrunjel
- unt pentru calit
- ulei pt tava
Am desfasurat o bucata de pulpa (de fapt 3, ca era multa lume:P) si am calit cipercile in unt (am pus si sare), dupa care am adaugat patrunjel:
Amestecul asta si un cabanos au fost asezate artistic ;) pe pulpa desfasurata si condimentata cu sare si piper:
Am rulat toata treaba asta si am legat-o bine cu sfoara, dupa care am asezat "the babies" legati fedeles in tava unsa cu unt. Am adaugat si un pahar cu apa, asa, ca sa nu se usuce:
Le-am bagat la cuptor vreo ora jumatate. Din cand in cand am mai uns ruladele cu sucul din tava, sa nu se arda.
Intre timp, am curatat niste cartofi, ceapa, radacina de telina, pastarnac, morcovi, rosii si ardei gras pe care le-am taiat si aruncat intr-o tava generoasa, le-am pus un pahar cu apa, sare, piper si cateva bucatele de unt deasupra si le-am introdus si pe dansele la cuptor. La sfarsit (dupa vreo ora) aratau asa:
Si acum emotiile cele mai mari, la prezentare si consumare. Din fericire lumea a mancat si a plecat acasa fara efecte adverse. Pfui! mai fac :)
Hai pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu