Ingrediente:
- 700g de pipote si inimi de pui (o caserola)
- 300g de orez
- 3-4 ciuperci mari- proaspete
- o ceapa mare
- putin ulei
- apa/ supa de pui
- sare, piper boabe
Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Apoi se pun pipotele si inimile spalate si curatate:
Se lasa pana se moaie ciupercile si se adauga orezul bine spalat:
Se caleste un pic orezul dupa care se adauga apa/supa de pui (atentie- orezul isi mareste volumul de 3 ori in timpul fierberii, asa ca un volum de apa de 3 ori mai mare e perfect pentru orez) si condimentele. Nu trebuie pus tot lichidul odata, se pune in 2-3 faze, ca sa nu ramana zeama in mancare:
Se lasa la fiert pana e gata orezul, se pune patrunjel si se mananca cu muraturi :)
Sa aveti pofta!
P.S.Urmatoarea postare e cu masa de Paste!!! Daca sunteti curiosi, vizitati-ma vineri, sambata...
pana fierb pipotele orezul e terminat
RăspundețiȘtergere