- involtini di pollo al forno= rulade mici cu pui si mozzarella
- involtini di melanzane= rulade cu vinete si mozzarella
- involtini di zucchine- rulade cu dovlecei si mozzarella
- mozzarella con prosciutto
- involtini di pollo= rulade cu pui si ceapa verde
Toate erau date prin pesmet si vedeti si voi cat de bine aratau.
- cipolate= ceapa verde invelita in bacon
- porumbei (stiu, eu nu prea am fost de acord :P)
Bun. Pregatite fiind pentru procesul termic, le-am aruncat in tigaia cu ulei incins si intre timp am copt si niste ardei (caci am gasit in piata vinete si ceapa coapte) si am incropit o mega salata.
Dupa ce au fost gata ardeii si vinetele si ceapa curatate, le-am taiat pe toate cubulete, le-am asezonat cu ulei, sare si zeama de lamaie+ niste patrunjel si gata salata:
Involtini , mai degraba sunt niste rulade sub diverse forme ....si invelisuri....pot fi sarmale cu diverse umpluturi , la fel de bine cum pot fi rulade invelite in felii de sunca cruda sau presata , felii de carne , preparate in moduri diverse , in functie de regiune.
RăspundețiȘtergereCatania face parte din regiunile sudice traditionaliste iar bucataria lor se aseamana destul de mult cu a noastra .
Felicitari pentru blog !
Petrutza, multumesc pentru vizita si comentariu!
RăspundețiȘtergereTe pup si doresc viata lunga blogului tau ! salutari lui Radu , Ana ai Iulian din frumosul oras Florenta!
RăspundețiȘtergere