marți, 21 iunie 2011

Omleta cu marar

Duminica dimineata am pregatit o draguta de "omlette du fromage" ("Dexter's Laboratory" fans stiu despre ce vorbesc). Acum serios, am adunat niste salam si vreo 3 tipuri de branza/ cascaval care se cereau de mult  mancate si le-am incropit intr-o mega omleta cu 6 oua (am fost 4 la masa, nu sariti pe mine!!!)

Asadar, am calit o idee salamul (era picant tare) si niste felii de ardei rosu intr-o lingura de ulei.

Intr-un bol am batut ouale si am pus sare si piper si peste ele am pus branza rasa si niste muschi file taiat cubulete:

Dupa care, ouale, tzup in tigaie peste salam si ardei

Mie imi place "imprastiata", dar daca vreti sa ramana intreaga, puneti un capac si lasati-o la foc mic de tot pana e gata. Moment in care presarati niste marar tocat pe ea si...CAM ATAT!! 5-7 minute pe ceas :). Mic dejun perfect intr-o zi de week-end.

POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu