Ingrediente (pentru 4 portii):
- 600g carne tocata de vita
- 4 rosii
- 2 linguri de ulei de masline
- 2 cepe mici
- 2 cutii de fasole rosie
- un ardei gras rosu
- 2 catei de usturoi
- 2 lingurite de boia iute
- o lingurita de chimen (praf sau seminte)
- 2 lingurite de oregano uscat
- sare, piper
Se taie ceapa solzisori si ardeiul julienne:
Se curata rosiile si se toaca marunt:
Se incinge uleiul si se caleste ceapa:
Dupa 2 minute se adauga usturoiul taiat marunt si ardeiul. Apoi se adauga carnea tocata:
Cand carnea si-a schimbat culoarea se adauga rosiile tocate, boiaua, chimenul, oregano, sare si piper:
Se feirbe bine la foc mic si cand e aproape gata se scurge fasolea din cutii si se adauga peste carne:
Noi am mancat cu orez, era destul de iute ca sa mearga "single".
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu