Ingrediente:
- 2 verze medii sau una mare si indesata -ale mele aveau cam putine frunze:(
- cativa carnati (4-500g)
- o ceapa mare
- suc de rosii
- foi de dafin, sare, boabe de piper
- marar
Se toaca ceapa marunt si se caleste intr-o lingura de ulei. Apoi se adauga carnatii si se calesc usor cu ceapa:
Dupa ce s-au rumenit usor carnatii se scot pe o farfurie. Peste ceapa se pune varza taiata fideluta si se caleste putin. Cel mai probabil varza nu va incapea toata odata, se pune treptat, pe masura ce varza din oala scade.
Se pune un pahar de apa si cand varza s-a mai muiat se pune sosul de rosii dizolvat in apa. Dupa ce a dat un clocot se adauga din nou carnatii, foaia de dafin, sarea si boabele de piper:
Dupa ce varza s-a fiert bine, se scoate foaia de dafin, se presara mararul tocat si se ia de pe foc:
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu