A doua zi ne-am apucat de vizitat sa nu cumva sa pierdem ceva. Am luat o croaziera pe Dunare- cate ture vrei in 24 de ore. Numai bine- am facut una de dimineata si una noaptea. Ca sa vedem ambele fete ale Budapestei.
Parlamentul
Podul cu lanturi si hotelul Four Seasons la piciorul lui
Castelul Buda
Inapoi pe uscat, am vazut si Catedrala Sf Stefan
Dupa care am trecut Dunarea, am luat funicularul si ne-am plimbat prin curtea castelului Buda si am dat o raita si pe la Bastionul Pescarilor:
Plimbarea ne-a extenuat si ne-am oprit la un gulas traditional- Doamne ce iute era!!!!!
Ne-am linistit cu niste litri de apa si am purces la croaziera de seara
Seara fiind pe sfarsite, am zis sa incununam o zi frumoasa cu o cina deosebita:
Rata cu piure si varza cu sos de prune
Mix grill
Tagliatelle cu somon si sofran
Si ca desert o spuma de vin extraordinara
Cu tristete in suflete ne-am intors in Bucurestiul pe care il parasisem cu 11 zile inante. Dar asta nu inseamna decat un lucru: mai mult timp pentru gatit bunatati :) si...s-a terminat vacanta, o asteptam pe urmatoarea!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu