Ingrediente:
- 700g de carne de pui (eu am folosit pulpe superioare dezosate)
- 1 kg de dovlecei
- o ceapa mare
- un morcov
- un pastarnac mic
- sos de rosii
- marar
- sare, piper
Se toaca ceapa si se dau pe razatoare morcovul si pastarnacul si se pun la calit:
Dupa ce s-au calit un pic, se pun bucatile de pui si se calesc si ele oleaca:
Dupa cateva minute se adauga un pahar cu apa si se lasa pana se gateste puiul. Se adauga sos de rosii sau pasta de tomate dizolvata in apa si dupa ce da intr-un clocot se adauga dovleceii taiati cuburi si se condimenteaza cu sare si piper:
Se mai completeaza cu niste apa, si se lasa sa se fiarba dovleceii (nu prea mult, fierb repede). Cand sunt gata dovleceii se arunca 2-3 linguri de smantana in oala, se amesteca si se presara mararul tocat.
Pofta buna!
acum fac si eu aceasta mancarica....felicitari,arata delicios!!!! tina ,arad
RăspundețiȘtergere