Un desert cu fructe, putin dulce si potrivit pentru o cafea cu fetele.
Ingrediente:
- 3 pere coapte
- 3 galbenusuri
- 2 albusuri
- 100g de zahar
- 30g de cacao
- 250g de mascarpone
- 100g de faina
- 1/4 plic de drojdie uscata
Se curata perele si se taie cuburi:
Galbenusurile se bat cu albusurile si zaharul pana se obtine o compozitie spumoasa:
Se adauga mascarpone frecata si se amesteca bine:
Peste compozitia astfel obtinuta se toarna in ploaie faina si cacaua:
Cand compozitia e omogena, se adauga drojdia si se incorporeaza si perele. Se tapeteaza o tava cu unt si faina si se toarna totul in ea:
Se tine la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 40 de minute. Se scoate si se lasa la racit.
Atat de simplu e!
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu