joi, 3 noiembrie 2011

Tort de ciocolata cu pere

Un desert cu fructe, putin dulce si potrivit pentru o cafea cu fetele.



Ingrediente:
- 3 pere coapte
- 3 galbenusuri
- 2 albusuri
- 100g de zahar
- 30g de cacao
- 250g de mascarpone
- 100g de faina
- 1/4 plic de drojdie uscata

Se curata perele si se taie cuburi:


Galbenusurile se bat cu albusurile si zaharul pana se obtine o compozitie spumoasa:


Se adauga mascarpone frecata si se amesteca bine:


Peste compozitia astfel obtinuta se toarna in ploaie faina si cacaua:


Cand compozitia e omogena, se adauga drojdia si se incorporeaza si perele. Se tapeteaza o tava cu unt si faina si se toarna totul in ea:


Se tine la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 40 de minute. Se scoate si se lasa la racit.


Atat de simplu e!

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu