marți, 20 decembrie 2011

Tartine cu pasta de somon si branza

Poate ca v-ati dat seama din titlu ca nu este nimic special sau complicat. Nu de asta am optat pentru aperitivile astea, ci pentru modul ingenios in care pot fi prezentate.

Ingrediente:
- o paine toast (nefeliata)
- 200g de somon afumat
- o cutie de crema de branza cu verdeata
- 100g de branza de capra

Se pun toate ingredientele (mai putin painea) in blender si se amesteca bine pana se formeaza o crema omogena:


Painea se decupeaza astfel incat sa obtinem o "canapea" cu un singur capat:

Trebuie sa aveti grija sa decupati cu grija miezul, pe el il vom taia felii si unge cu crema. Se unge fiecare felie cu crema si se fac senvisuri, care se taie in jumatate (dreptunghiuri), care se aseaza apoi in "canapeaua de paine":


V-am spus, doar modul de prezentare face tot show-ul, dar si crema e excelenta!

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu