miercuri, 7 martie 2012

Pizza fara blat- un soi de budinca delicioasa

Imi place pizza, imi place asa de muuult! Insa, blatul se face cu faina, corect? Atunci ce-ar fi sa eliminam blatul, ca sa fim corecti cu dieta Montignac? Stati numai sa vedeti ce bun e! Plus ca e mai simplu de facut decat pizza, caci complexitatea vine de la blat.


Ingrediente:
- 2 dovlecei

- un ardei gras rosu
- 200g de muschi file
- 200g de ciuperci
- 200g de masline naturale
- o rosie
- 200g de branza telemea (sau mozzarella)
- 4 oua
- sare, piepr
- ulei de masline

Se curata dovleceii si se taie cubulete. Se calesc in ulei de masline pana se inmoaie putin.


Se scot cubuletele si se sfarama cu furculita, pana se obtine un piure:


Separat se curata ciupercile si se taie felii, se taie maslinele rondele, ardeiul cubulete si muchiul file la fel:


Branza se da pe razatoare si se amesteca toate ingredientele, impreuna cu ouale batute.


Se toarna compozitia intr-o tava micuta si inalta si se aseaza deasupra felii de rosie. Se pune tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se scoate cam dupa 30 de minute.



POFTA BUNA!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu