Ingrediente:
- 2 dovlecei
- un ardei gras rosu
- 200g de muschi file
- 200g de ciuperci
- 200g de masline naturale
- o rosie
- 200g de branza telemea (sau mozzarella)
- 4 oua
- sare, piepr
- ulei de masline
Se curata dovleceii si se taie cubulete. Se calesc in ulei de masline pana se inmoaie putin.
Se scot cubuletele si se sfarama cu furculita, pana se obtine un piure:
Separat se curata ciupercile si se taie felii, se taie maslinele rondele, ardeiul cubulete si muchiul file la fel:
Branza se da pe razatoare si se amesteca toate ingredientele, impreuna cu ouale batute.
Se toarna compozitia intr-o tava micuta si inalta si se aseaza deasupra felii de rosie. Se pune tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se scoate cam dupa 30 de minute.
POFTA BUNA! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu