miercuri, 21 martie 2012

Ciuperci umplute

Sunt pline de proteine, doar nu degeaba se numesc "carnea vegetala". Si sunt bune gatite sub orice forma. Dragalasele ciupercute Champignon arata asa de bine...mai ales umplute.



Ingrediente:
- ciuperci (cate vreti)
- 2 cepe mici/medii (in functie de cate ciuperci folositi)
- 2-3 linguri de ulei de masline
- 2-3 catei de usturoi
- parmezan ras

Se curata ciupercile, se rup piciorusele si se toaca marunt. Ceapa se taie si ea si, impreuna, se calesc in ulei. Se adauga si usturoiul tocat. Se condimenteaza si se da compozitia de-o parte.


Intr-o tava se aseaza ciupercile si se umplu cu compozitia pregatita. Se presara deasupra parmezan ras.



Se tin la cuptor 30-40 de minute la 180-200 de garde.


Se pot manca simple sau ca garnitura la un gratar.

POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu